Openingstijden

Vanaf woensdag 28 april gaan we weer “ gewoon” open en kun je langskomen zonder afspraak. Gezien de beperkte oppervlakte van de winkel vragen wij je wel om alleen te komen. Draag daarbij alsjeblieft een mondkapje én blijf thuis bij klachten. Toegang regelen we weer met de zwaailamp. 

We zijn open op dinsdag tot en met zaterdagochtend van 09:00 tot 13:00 en op donderdagavond van 18:00 tot 19:30. Let op: van vrijdag 23 juli tot en met dinsdag 27 juli en van woensdag 4 augustus tot en met zaterdag 21 augustus zijn we gesloten ! 

Bij Tante Toos is gevestigd aan de Voorstraat 92 te Poeldijk. Een licht en open pand, met goede ( gratis) parkeergelegenheid. Patroonboeken liggen op tafel en je hebt ruime keuze uit mooie stoffen, stoere wol en een heel scala aan fournituren. We verkopen goede kwaliteit maar wel tegen gezellige prijzen. Op deze website zie je maar een fractie van ons aanbod. Een bezoekje aan de winkel is echt een aanrader ! De komende maanden gaan we de webshop verder vullen, zodat ook "verre" klanten kunnen shoppen bij ons.

Locatie: Voorstraat 92 Poeldijk (tegenover de grote kerk) U kunt bij ons makkelijk parkeren. Wilt u bij ons pinnen ? 

Check in de schoolvakanties de website of like Bij Tante Toos op Facebook of Instagram ! 

 

© 2011 - 2021 Bij Tante Toos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel